Touko Aalto Hyvällä tai huonolla idealla ei ole puoluekirjaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Ylen asema

Malliesimerkki MV-politiikasta

 

Suomen Uutiset on kunnostautunut jälleen vääristelemällä Ylen uutisointia. Mihin tarvitaankaan MV-provoblogia enää, kun meillä on oikein MV-puolue, jolla on tämä "lehti".

Myös hännystelijät ovat pillastuneet. Esimerkkinä tämä: http://tuulakomsi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256574-avoin-kirje-eero-manty...

Luottamus mediaan tärkeämpää kuin koskaan - Ylen johtoa valittava vaaleissa

Nykyään jokainen ihminen on jollainkin muotoa media. Mediasta keskusteltaessa ihmiset eivät ainoastaan kuluta, vaan myöskin itse tuottavat sisältöä.

YLE - TASS?

 

YLE – TASS?

Lenita Airiston haastattelu tuli tänään radiosta.

Sitä kuunnellessa korvat hörähtivät. Lenita kertoi seniorikansalaiset varmuudella siitä miten asiat hänen mielestään Suomessa ovat. Lenita antoi kyytiä ja huutia niille asioille, joita hän piti turhina. Osansa saivat sosiologit, vasemmistolaiset toimittajat ja Finnpron vätystelijät. Tämä siis Lenitan mukaan. Jokainen sai tehdä omat päätelmänsä.

Yle jälleen säästökohteena

Yleisradion ohjelmatoiminnasta on paljonkin sanomista. Silti sen kanavilta tulevat ohjelmat ja uutistoiminta katselluimpia ja ennen kaikkea luotettavimpia. Yle on jälleen muutosten kohteena. Ensisijaisesti se tarkoittaa Ylen tulojen vähentämistä.

Mitä siitä seuraa? Entistä enemmän uusintoja, entistä vähemmän omien laatuohjelmien tuotantoa. Kritiikki lisääntyy. Vaatimukset Yleveron alentamiseksi ja uudistamistarpeista sen kuin kasvavat ja samalla kavennetaan rahoitusta. Siinä sitä sitten ollaan nykyaikaan sopivassa itse aiheutetussa alasajokierteessä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä