Touko Aalto Hyvällä tai huonolla idealla ei ole puoluekirjaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Tarkastusvaliokunta

Vaikuttavampia työkaluja - home-ja kosteusvauriot kuriin

Julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan Kätilöopiston sisäilmaongelmat ovat sairastuttaneet kymmeniä tiloissa työskenteleviä. Henkilökunta on oireillut usean vuoden ajan. Päättäjänä on pakko pohtia ja kysyä, miten asiassa olisi voitu toimia paremmin? 

 

Tarkastusvaliokunnassa ei sopua - Bernerin mediahiljaisuus jatkuu

Eduskunnan tarkas­tus­va­li­o­kun­nassa ei ole vieläkään päästy yhteisymmärrykseen Finavia-mietinnön painopisteistä, kirjoittaa Iltalehti. STT:n saamien tietojen mukaan kyse on siitä, pitäisikö valiokunnan mietinnön kattaa entistä laajemmin myös johdannaissotkun aiempia vaiheita sekä valtion omistajaohjausta yleisesti, vai tulisiko sen keskittyä liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) rooliin Finavian kanneasioissa. 

Miksi laillisesta verovälttelystä ei tehdä laitonta

On ehdottoman hyvä asia, että valtioneuvosto hyväksyi tämän vuoden huhtikuun alussa harmaan talouden ja talousrikollisuuden vastaisen stategian.

Kiitän hallitusta myös siitä, että asetti eilen harmaan talouden ja talousrikollisuuden torjuntaa koskevan parlamentaarisen seurantaryhmän hyväksytyn strategian toteumisen seuraamiseksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä