Touko Aalto Hyvällä tai huonolla idealla ei ole puoluekirjaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Porvari

Jokohan ministereiden kärsisi ostaa omat viinat?

Onpahan taas ollut mielenkiintoinen viikko suomalaisille. On uusia ministereitä, entisiä ministereitä ja puoliväliriihtä. Keploteltiin läpi herrojen himoitsema hallintarekisteri ja kuopiolainen IC2 Feeniks Oy sai parille kouralliselle työntekijöitään valmistettavaksi muutaman teltan puolustusvoimille. Näin vertauskuvallisesti: "Takit ostetaan ulkomailta mutta sentään napit hankitaan Suomesta".

Hyväosaisia ja rikkaita suosivan politiikan on loputtava!


Näin ei voi jatkua enää ja se on teidän porvarien ymmärrettävä!
 
Kansan kuppaaminen ja syrjintä vuosikymmenistä toisiin kaikilla mahdollisilla osa-alueilla, mutta etenkin taloudellinen rosvous, ovat paljastuneet kansalaisille ja siten tulleet myös tiensä päähän.
 
Tulonsiirtoja on alettava tekemään tosissaan vaurailta (sisältää myös isot yritykset, jmv.), rikkailta ja hyväosaisilta huono-osaisille, pienituloisille ja köyhille.

 

Miten vaihtoehtoinen koulutus voisi toimia Suomessa

Maksullinen koulutus ja lukuvuosimaksut tulivat kerran mieleeni kouluni englannin kielen tunnilla. Käytiin silloin läpi erilaisia poliittisia kysymyksiä englanniksi ja yksi niistä liittyi maksullisen koulutuksen mahdollisuuteen Suomessa. 

Siitä kysyttiin siis myöntävää tai kieltävää mielipidettä ja itse vastasin ainoana myöntävästi. Moni luuli, että haluaisin Suomeen Yhdysvalloissa olevaa mallia, jossa koulutus ja ala maksetaan etukäteen. Tätä en todellakaan ajanut tai aja vieläkään.

Porvari auttaa - näinkö se menikin

Hyväntekeväisyys ei eduskunnan vasenta laitaa juuri kiinnosta. Näin antaa ymmärtää Ylen tuore kysely kansanedustajille. Perussuomalaisista jopa puolet auttaa tai ainakin aikoo auttaa.

 

Duunari! Varastamme nyt elimesikin!

Enää ei riitä se, että valta- ja rahaeliitit varastavat koko ajan ja alati rahaa kansalta itselleen, kutsuen varastamista tulonsiirroiksi, tmv.
 
Valta- ja rahaeliitit mahdollistavat etuoikeuksia täynnä olevat ja pitkät elämänsä varastamalla.
 
He ovat totuudellisesti sanottuna roistoja, rosvoja sanojen pahimmassa mahdollisessa merkityksessä.
 
 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä